Despre & Contact

Într-un stil alert și sub influența termenelor de respectat, alocă-ți câteva momente și pentru tine!

Numele meu din mediul online este Roxi Rose. Pentru cei care trăiesc într-o fugă continuă sau pentru cei care sunt în căutarea frumosului,am publicat acest blog. Cele mai selecte idei de decorațiuni, amenajări interioare, mici trucuri pentru o stare de bine, frumusețe sau modă, le veti găsi mereu printre aceste pagini. Scriu de cand eram mică iar stilul mi s-a schimbat mereu și mereu. Doresc să împărtășesc prin scris, sfaturi personale și articole care inspiră!b

 Cel mai mult îmi place să organizez. De aici și citatul propriu de pe prima pagină. Cea mai grea muncă se spune că este cea cu omul…eu cred că este cea mai frumoasă. O varietate de gânduri și fapte, fiecare cu emblema personală a fiecăruia. Doresc să inspir persoane și să devin “a little sparkle” în viața cititorilor de aici.

Pentru că nu poți fi iubit dacă nu iubești, am ales să împărtășesc fiecare întâmplare sau idee prin artă. Fie că este vorba de pictură, muzică, make-up sau modă. Enjoy!

“There are three roles in a show:  the organisers, the artists and the public. Life is a spectacle. Choose your role.”-R.R.

Contact & Collaborations: roxiroseofficial@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s